Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta

To 28.5.2020 klo 19.00 To 4.6.2020 klo 19.00 To 11.6.2020 klo 19.00

Esitykset:

To 28.5.2020 klo 19.00

To 4.6.2020 klo 19.00

To 11.6.2020 klo 19.00

Kesäkonserttisarja Musiikkitalosta käynnistää klassisen musiikin live-stream -tuotannot uudella LiveStage.fi -sivustolla. Kesäkonserttisarjassa on kolme juonnettua ja sisällöiltään erilaista konserttia, jotka toteutetaan striimattuina, ilman yleisöä. Luvassa oopperaa, operettia ja suomalaisen musiikin helmiä laulaja-pianisti -kokoonpanolla Liput konsertteihin myy Ticketmaster.

Esiintyjinä konserteissa kuullaan nuoria huippulaulajia – tulevaisuuden tähtiä, joiden matka kohti suuria estradeja on jo alkanut. Konsertin lomassa tutustutaan kuhunkin taiteilijaan ja heidän valitsemaansa ohjelmistoon haastatteluiden kautta. Konsertit juontaa ja haastattelut toimittaa klassiseen laulumusiikkiin ja oopperaan erikoistunut toimittaja/juontaja Vesa Kytöoja.

KESÄKONSERTTISARJA – to 28.5. Marika Hölttä

Konserttisarjan aloittaa koloratuurisopraano Marika Hölttä. Hölttä on musiikin monitaituri, jonka lauluohjelmisto venyy aina klassisesta rokkiin. Omimmillaan hänen notkea ja hersyvä äänensä on mm. operetin ja musikaalin ’hardcoressa’, eli korkeutta ja musiikillista taituruutta vaativien roolien parissa.

Marikan konserttiohjelma on kiinnostava kokonaisuus oopperaa, operettia ja musikaalia kesäisillä lauluilla höystettynä. Pianistina konsertissa on Tuula Hällström. Marikan konsertti on dramatisoitu ja ohjauksesta vastaa Martina Roos.

Lue lisää >

KESÄKONSERTTISARJA – to 4.6. Kristian Lindroos

Konserttisarjan toisessa konsertissa kuullaan suomalaista musiikkia. Baritoni Kristian Lindroos johdattaa yleisönsä Oskar Merikannon helmiin yhdessä pianisti Tuula Hällströmin kanssa.

Lue lisää >

KESÄKONSERTTISARJA – to 11.6. Hannakaisa Nyrönen

Konserttisarjan päättää sopraano Hannakaisa Nyrönen. Hänen konserttiohjelmassaan kuullaan mm. Richard Wagnerin oopperoiden musiikkia, mutta myös muuta näyttämömusiikkia. Nyrönen valmistautuu parhaillaan lokakuussa 2020 Tanskassa pidettävään Lauriz Melchior Wagner-laulukilpailuun. Nyrösen kanssa konsertissa esiintyvät pianisti Annaleena Portkivi ja viulisti Kaisamari Hiltunen.

Lue lisää >