Tule mukaan tukemaan ja tekemään taidetta

Teatro Productions kutsuu yritykset mukaan taidekokemusten maailmaan.

Tapahtumaliput ilahduttavat työntekijöitä tai yhteistyökumppaneita – pyydä tarjous lippupaketista. Esitystemme yhteyteen voi myös tilata juuri teidän porukallenne suunnitellun työpajan tai tapaamisen artistin kanssa.

Meiltä yritys voi saada myös oman nimikkotaiteilijan ja aloittaa näin antoisan yhteistyön kanssamme. Tai järjestä kaikkien aikojen yritysjuhlat ripauksella yllätyksellistä oopperatunnelmaa! 

Katso video eräistä juhlistamme, joista puhuttiin vielä kauan bileiden jälkeenkin:

Miksi yritys sponsoroisi taidetta?

Miksi yritys sponsoroisi taidetta?

Taiteen tukeminen on tapa toteuttaa yritysvastuuta. Se auttaa työllistämään taiteen tekijöitä ja ylläpitämään ja kehittämään kulttuuria. Samalla yhä laajempi yleisö pääsee nauttimaan kulttuurista.

Kuka tahansa voi nauttia musiikista, ja konsertti tai ooppera on elämys jo sinänsä. Lisäksi klassisella musiikilla on tutkitusti myös terveyttä, hyvinvointia ja kognitiivisia taitoja edistäviä vaikutuksia.

Olemme tottuneet sponsorointiin urheilumaailmassa, mutta yhtä hyvin se sopii musiikin ja taiteen puolelle. Tule rohkeasti mukaan!

Musiikkidraama Soivaksi kirjoitettu 2015.
Henki-Fennian sponsorointi mahdollisti teoksen käsikirjoitustyön.

Tuotantojamme ovat tukeneet:

Räätälöidyt kumppanuuspaketit

Etsimme aktiivisesti yritysyhteistyökumppaneita eri tuotannoillemme. Meille on tärkeää, ettei taiteen tukeminen jää sponsorin näkökulmasta vain tiedoksi siitä, että yritys on mukana tekemässä hyvää. Parhaimmillaan sponsorointi on aitoa, logonäkyvyyttä ja tapahtumalippuja syvempää yhteistyötä. 

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mitä voisimme tehdä juuri teidän yrityksenne kanssa. Toteutamme sisältöjä ja tapahtumia aina kumppanin toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä.