Vesa Kytöoja

Vesa Kytöoja on noussut suuren yleisön tutuksi erityisesti Yleisradion klassisen musiikin ajankohtaisohjelma Kantapöydän ja kansainvälisen Mirjan Helin laulukilpailun sanavalmiina ja hauskana juontajana. Kytöoja juonsi usean vuoden ajan myös Yleisradion kriittistä kulttuurin ajankohtaisohjelmaa Kultakuumetta. Tässä ohjelmassa hän pureutui rohkealla otteella aiheiden ytimiin, eikä tarpeen tullen päästänyt haastateltavaa helpolla.

Vesa Kytöojan kiinnostus klassista laulumusiikkia kohtaan on vienyt häntä opiskelemaan myös ulkomaille. Kytöoja on opiskellut laulua Saksassa Karlsruhen musiikkikorkeakoulussa ja Suomessa Sibelius-Akatemiassa. Hän on tehnyt useita oopperarooleja ja pitänyt konsertteja niin Suomessa kuin ulkomailla. Kytöoja on omimmillaan juontaessaan ja tehdessään musiikkiaiheisia tv- ja radio-ohjelmia, sillä hänen kanssaan voi keskustella hyvin tarkkaan niin teknisistä asioista, ohjelmistovalinnoista kuin uran vaativuudesta nykypäivänä.

Vesa Kytöoja toimii Teatron Musiikkitalon kesäkonserttisarjan juontajana. Klikkaa konsertteihin: www.livestage.fi

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.