Teatro Productions toteuttaa keväällä 2018 kolmen lied-konsertin sarjan yhteistyössä Vantaan Kulttuuritalo Martinuksen kanssa.

Vantaalaisten laulajien konserttisarja

Esitykset:

Su 13.5.2018 klo 13:00 Kevään lumoa

La 24.3.2018 klo 13:00 Valoa ja varjoa

Su 22.4.2018 klo 13:00 Tähtiä kämmenellä

Kevään lumoa

Sopraano Marion Melnik ja pianisti Joel Papinoja kutsuvat kuulijaansa äitienpäivän lämpiökonserttiin, ja ilon ja kevään tunnelmiin. Konsertissa kuullaan mm. juhlavuottaan viettävän Leonard Bernsteinin koominen ”I Hate Music! a cycle of five kid songs” -lastenlaulusarja.  Lisäksi kuullaan Larin-Kyöstin runoihin sävellettyjä lauluja mm. säveltäjiltä J. Sibelius, I. Hannikainen, S.Palmgren ja T. Kuula.

Tähtiä kämmenellä

Kevään konserttisarjan toisessa konsertissa kuullaan suomalaisten säveltäjien musiikkia baritoni Jouni Bäckströmin ja pianisti Joel Papinojan tulkitsemina. Tunnelmallisen konsertin keskiössä on minuus. Konsertissa kuullaan kappaleita mm. Seppo Nummelta ja Oskar Merikannolta, mutta myös Bäckströmin omia sävellyksiä.

Valoa ja varjoa

Valoa ja varjoa -konsertti nivoutuu osaksi Sebastian Isokankaan saman nimistä taidenäyttelyä. Uniikit teokset toimivat inspiraationa lämpiökonsertissa, jossa esiintyvät mezzosopraano Kaisa Näreranta ja pianisti Joel Papinoja.
Ohjelmassa musiikkia mm. Benjamin Britteniltä ja Alban Bergiltä.