Hannu Jurmu

Hannu Jurmu on opiskellut musiikkia ensin Oulun kaupungin konservatoriossa ja sen jälkeen Sibelius-Akatemiassa ja suorittanut siellä kaksi musiikin maisterin tutkintoa (kirkkomusiikki 1989 ja oopperakoulutus 2005). Jurmu on voittanut useita palkintoja monissa kotimaisissa laulukilpailuissa ja 2002 hänelle myönnettiin Benjamino Gigli –palkinto kauniista italialaisväritteisestä äänestään ja ansiokkaasta roolityöskentelystään oopperan parissa.

Vuodesta 1994 Jurmu on esiintynyt ooppera-, operetti-, oratorio- ja konserttisolistina kotimaan lisäksi monissa Euroopan maissa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Ooppera-, operetti- ja konserttilaulajana Jurmu on toiminut vuodesta 1994. Hänen ohjelmistoonsa kuuluu yli 65 ooppera- ja operettiroolia. Jurmu on esiintynyt sekä Savonlinnan oopperajuhlilla että Suomen Kansallisoopperassa.

Jurmu on toiminut Tapiolan seurakunnan kirkkomuusikkona vuodesta 1989.

Hannu Jurmu mukana Teatron tuotannoissa

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.