Timo Turunto

Tenori Timo Turunto aloitti lauluopintonsa Joensuun konservatoriossa Raija Puhakan johdolla. Vuonna 2011 hän valmistui laulupedagogiksi Turun Taideakatemiasta, jossa hänen opettajinaan toimivat Jouni Kuorikoski ja Lilia Varnas. Myöhemmin hän on täydentänyt lauluopintojaan mm. Seija Nylundin, Marjatta Airaksen, Peter Bernen ja Aki Alamikkotervon yksityistunneilla.

Aktiivisen konsertoinnin lisäksi Timolle on kertynyt näyttämökokemusta useista ooppera- ja operettiproduktioista, lisäksi hän on laulanut tenorisolistina mm. Mozartin ja Bachin kirkkoteoksissa, sekä Carl Orffin Carmina Buranassa. Turunto on monipuolinen muusikko ja keikkailee paljon myös kevyen musiikin saralla sekä laulajana, että soittajana.

Vuodesta 2019 Turunto on toiminut laulunopettajana Ylä-Savon musiikkiopistossa ja Iisalmen kansalaisopistossa, joissa hän opettaa sekä klassista- että popjazzlaulua ja vetää erinäisiä ryhmiä. 

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.