Pori Dance Company

Vuonna 1989 perustettu Pori Dance Company on tanssiryhmä, jonka keskeisiä tavoitteita on edistää suvaitsevaisuutta ja inhimillisiä arvoja tanssin – sen monimuotoisuuden, muovautuvuuden ja kauas ammentavien juurien kautta. PDC tahtotila on viedä eteenpäin sanomaa kehollisuudesta, jonka kautta on mahdollista tutkia ja tunnustella fyysisyyden ja mielikuvituksen rajoja. Moniaineksisten elämysten luomisessa se haluaa pyrkiä kompromissittomaan lopputulokseen tarjotakseen katsojilleen vireää, ajassa vahvasti elävää taidetta.

PDC:n tärkeitä arvoja ovat tanssin tunnetuksi tekeminen, sen saavutettavuus sekä siihen liittyvän yhteisöllisyyden esiintuominen. Porilaisen tanssitaiteilija Liisa Nojosen vuonna 1989 perustama ryhmä toteuttaa vuosittain 3-4 kantaesitystä. Ohjelmistossa on vuosien varrella ollut teoksia sekä kokeneilta taiteilijoilta, kuten Tero Saarinen, Jorma Uotinen, Marjo Kuusela ja Alpo Aaltokoski, kuin myös nuorilta nousevilta kyvyiltä. Ryhmä tekee yhteistyötä myös alan koulutusyksiköiden ja lukuisten muiden taiteenalojen edustajien kanssa. Porin lisäksi ryhmä esiintyy säännöllisesti myös muualla kotimaassa sekä kansainvälisesti.

www.poridancecompany.com

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.