Jorma Uotinen

Jorma Leo Kalevi Uotinen on suomalainen tanssija, laulaja ja koreografi. Hän on toiminut taiteellisena johtajana Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmässä vuosina 1987–1990, Suomen Kansallisbaletissa 1992–2001 sekä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla vuodesta 2002 lähtien. Uotiselle myönnettiin professorin arvonimi toukokuussa 2012. Tanssijana ja koreografina Uotinen on toiminut Suomessa ja ulkomailla vuodesta 1970 alkaen useissa eri tanssiryhmissä. Hän on saanut urallaan useita suomalaisia ja kansainvälisiä palkintoja sekä kunniamainintoja.

Vuodesta 2006 lähtien Uotinen on toiminut Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomarina. Hän on esiintynyt myös laulajana ja julkaissut vuonna 1998 Tunteiden taivas -albumin. Sentimental Secrets -albumi ilmestyi vuonna 2006. Jorma Uotinen on esiintynyt myös ääninäyttelijänä mm. Rottatuille-elokuvan suomenkielisessä versiossa.

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.