Anni Elonen

Anni Elonen työskentelee laaja-alaisesti musiikin ja kulttuurin kentällä. Hän konsertoi säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla Helsingin Barokkiorkesterin, Suomalaisen barokkiorkesterin, Ensemble Un’altra ondatan, Soria Duo & Bandin sekä monien muiden yhtyeiden jäsenenä. Anni on esiintynyt vuosien varrella lukuisilla korkean profiilin areenoilla ja festivaaleilla niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä levyttänyt eri kokoonpanojen kanssa useille eri yhtiöille. Hän soittaa mm. Helsingin Barokkiorkesterin Franz Xaver Dussek: Four Symphonies -levyllä, joka ylsi Naxoksen kansainväliselle top 10 -myyntilistalle, sai arvostetun ECHO-palkinnon ja valittiin Gramophone Awards -lehdessä kuukauden levyjen joukkoon.

Annin muusikkous on monipuolista ja hän on kotonaan lavalla niin vanhan musiikin kuin viihdemusiikin, popin, rockin ja erilaisten monitaiteellisten projektien parissa. Muusikkona toimimisen lisäksi Annin voi nähdä usein näyttelijänä ja juontajana etenkin lapsille ja nuorille suunnatuissa esityksissä sekä musiikkikasvatuksen ja yleisötyön asiantuntijana erilaisissa taidekasvatukseen liittyvissä projekteissa. Anni on perustajajäsen ja -osakas sekä hallituksen puheenjohtaja vanhan musiikin pedagogiikkaa edistävässä Collegium ry:ssä sekä yleisötyön, kulttuurituotannon ja -hallinnon asiantuntijaorganisaatio Kipinä Productions Oy:ssä. Tällä hetkellä Anni toimii myös lukioiden musiikinopetuksen valtakunnallisen kehittämistehtävähankkeen projektikoordinaattorina Sibelius-lukiossa.

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.