Eeva Semerdjiev

mezzosopraano

Mezzosopraano Eeva Semerdjiev on freelance näyttelijä, ääninäyttelijä ja laulaja. Hän on valmistunut Teatterikorkeakoulusta teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2007. Näyttelijäntyönopinnoissaan hän erikoistui musiikkiteatteriin suorittaen samalla lauluopintoja Sibelius-Akatemiassa. Semerdjievin lauluopettajina ovat toimineet mm. Taru Valjakka, Lasse Riutamaa ja Tellervo Pajamies. Tällä hetkellä hänen lauluopettajanaan toimii Johanna Rusanen-Kartano.
Teatterikorkeakoulun jälkeen hän on suorittanut kameranäyttelemisen jatko-opintoja New York Film Academy’ssa keskittyen Meisner-tekniikkaan. Tämän jälkeen hän jatkoi opintoja vielä HB-studiolla Uta Hagen -tekniikan parissa. Eeva Semerdjiev on työskennelyt Yhdysvalloissa näyttelijänä ja ääninäyttelijänä. Hän on ollut osana Indie-lyhytelokuviin keskittyvää ryhmää Rabbit Brown Productions sekä tähdittänyt We Write Productions -tuotantoyhtiön elokuvaa ”California Dreams”.

Hänen opintojaan ovat tukeneet Jenny ja Antti Wihurin rahasto sekä audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK.

Kiinnostuitko?

Teatron kautta tilaat toiveiden mukaiset musiikkiesitykset ja artistit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.Halutessanne huolehdimme kokonaisen tapahtuman järjestämisestä ’avaimet käteen’ -periaatteella.