Christian Juslin

Tenor

– English translation available soon –

Tenori Christian Juslin on valmistunut Sibelius Akatemian kirkkomusiikin osastolta pääaineenaan laulu. Juslin on opiskellut oopperalaulua Björn Blomqvistin, Peter Lindroosin ja Jorma Hynnisen johdolla. Hän on lisäksi osallistunut myös Jeffrey Goldbergin (New York, USA) ja Bruno Polan (Italia) mestarikursseille.

Christian Juslin debytoi Tukholman Folkoperassa vuonna 2000 Alfredon roolissa (La Traviata), jonka jälkeen häntä kuultiin myös Macduffin roolissa (Macbeth) ja Cavaradossin roolissa (Tosca). Viimeisimmistä ja tulevista oopperakiinnityksistä mainittakoon mm. Madama Butterflyn Pinkerton (Tukholma), Toscan Cavaradossi (Viro ja Tulsa USA), sekä Kuningas Learin Reinmann (Malmö).

Juslin on monipuolinen muusikko ja on oopperalavojen lisäksi työskennellyt myös kirkkourkurina sekä johtanut kuoroja ja orkestereita Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Hän on johtanut mm. Mozartin Requiemin ja Lars-Erik Larssonin Förklädd Gud -teoksen.

Oopperan lisäksi Christian Juslin on pidetty ja kysytty konsertti- ja oratoriosolisti. Hänen repertuaariinsa kuuluvat mm. Haydn: Schöpfung, Beethoven: 9. Sinfonia, Pärt: St John Passio, Händel: Messias-oratorio, Mozar: Requiem, Kruunajaismessu, C-molli messu, Saint-Saëns: Jouluoratorio ja Verdin Requiem. Juslin on konsertoinut Pohjoismaiden lisäksi mm. Kiinassa, Singaporessa, Italiassa, Saksassa, Itävallassa, Islannissa, Ruotsissa ja Norjassa.

Interested?

Teatro provides customized musical performances and artist to any occasion.